Work Study 360® logistiikan kehittämispalvelut
Kokonaisvaltainen logistiikkaprosessien analysointi ja kehittäminen

Olemme kehittäneet logistiikkaprosessien analysointiin Work Study 360® metodin, jolla tuotamme asiakkaalle keskimäärin 26 % tehostuksen toimintaan. Work Study 360® avaa toiminnan yksityiskohtia myöten ja löytää nopeasti konkreettiset ratkaisut tehokkaaseen, ekologiseen ja sujuvaan logistiikkaan.

Ziirto ei ole logistiikan konsultti vaan logistiikan ammattilainen. Aika tehdä yrityksesi paras ziirto?

Work Study 360® kartoitus / survey (1pv)
1.400 €

Ulkopuolinen näkemys ja arvio logistiikan nykytilasta. Se vahvistaa yrityksen omaa käsitystä tai haastaa sen kehitykselle.

Work Study 360® nykytila / current status (5-10pv)
alk. 7.000 €

Logistiikan ja tuotannon pullonkaula-analyysi, ABC-analyysi sekä tarkka tieto tuotannon tai logistiikan prosessien työajoista.

Work Study 360® kehitys / development (10-15pv) – alkaen 14.000 €

Tarkka tieto tuotannon tai logistiikan prosessien työajoista, menetelmistä ja niiden kehittämisestä entistäkin tehokkaammaksi. Kehitysprojektin lopputuloksena tuotamme lyhyen- ja pitkän aikavälin konkreettiset toimenpiteet. Tuotamme tarvittaessa takaisinmaksulaskelmat mahdollisten investointipäätösten tueksi.

Work Study 360® kehityspalvelu sisältää  aina:

ZaaS - Ziirto as a Service

Kun yrityksen omat kehitysresurssit eivät riitä, kutsu avuksi Ziirron kehitysinsinööri tarvittavaksi ajaksi tuomaan tuoretta näkökulmaa ongelmanratkaisuun ja kasvun tueksi.

Tämä palvelu tuo käyttöösi koko Ziirron ammattitaidon ja kehitysosaamisen. ZaaS kehitysinsinöörillä on käytettävissä Ziirto tiimin ammattitaito ja aikaisempien projektien kokemukset. Lue Zaas-palvelusta enemmän täältä.

Logistiikan ja tuotannon suunnittelu

Oletko laajentamassa olemassa olevaa logistiikkaa tai tuotantoa vai kenties rakentamassa täysin uutta? Me Ziirrossa olemme täysin riippumaton kumppani tuottamaan parhaat mahdolliset ratkaisut juuri teidän tarpeisiinne.

Ammattitaitoamme ovat varaston ja tuotannon layout-suunnittelut cad-ohjelmistolla, materiaalivirtalaskelmat, automaation mahdollisuudet sekä resurssoinnin tarpeiden selvitys.

Logistiikan kehittäminen

ZIIRTO on syntynyt tarpeesta tehostaa ja kehittää logistiikan toimintoja. Meillä on käytössämme logistiikan kehittämispalveluissa ainutlaatuinen tutkimuspaketti, jolla tunnistamme potentiaalin tehokkuuden ja ekologisuuden kasvattamiseen asiakkaan päivittäisissä prosesseissa.

ZIIRTO on tuotannon ja logistiikan kehittämiseen erikoistunut yritys. Erikoisosaamistamme on erilaiset prosessi- ja menetelmäkehitysprojektit, tuotannon ja varaston simulointi ja suunnittelu. Myös digitalisaatio, automaatio ja robotiikka ovat meille arkipäivää. Kehitysinsinööreillämme on kokemusta mm. erittäin vaativista varaston layout suunnittelu-, kehitys- ja toteutusprojekteista asiakkaillemme.


Me avaamme silmäsi näkemään uusia mahdollisuuksia ja tekemään asiat uudella tavalla. Tutkimme, kehitämme ja parannamme. Kiihdytämme tuotantosi, varastosi ja logistiikkasi uuteen tuottavuuteen ja panemme vauhtia koko toimitusketjuun.

 

100% tyytyväisyystakuu

Me Ziirrossa olemme ylpeitä omasta tekemisestämme ja uskomme siihen niin paljon, että annamme työllemme tyytyväisyystakuun. Meidän tavoitteenamme on, että meidän asiakkaamme ja tekijämme ovat huomenna tyytyväisempiä kuin tänään.

Annamme kaikelle tekemällemme työlle 100% tyytyväisyystakuun.

Jos emme pysty tuottamaan lisäarvoa tekemällämme työllä, ei siitä tarvitse silloin meille maksaa.

Asiakastyytyväisyys takuu | Logistiikan kehittäimispalvelut - Ziirto Oy

Seuraava Ziirtosi?

Lähetä soittopyyntö tai ota yhteyttä.

Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Asiakastarinat

Lue mitä asiakkaat ovat sanoneet ZIIRTO-projekteista.